A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: controllers/nieuws.php

Line Number: 33

Nieuws - De Coovelse Menners
 
 

Nieuws

Instructie dag bij Fam. Houwen

UITNODIGING

 

De activiteitencommissie organiseert in de kerstvakantie weer een instructie dag voor de leden. Omdat we de laatste tijd steeds meer samen werken met de Rijvereniging zijn ook deze leden van harte uitgenodigd.

Wat gaan we doen?

Op maandag 29 december a.s. zijn we weer uitgenodigd op Hengstenhouderij Houwen in Wanssum.  Jos en Trudy Houwen zijn bekende namen in de paardensport en houden zich voornamelijk bezig met:
 * Training en africhting!
 * Aan- en verkoop sportpaarden!
 * Advies en bemiddeling paarden en pony’s!
Dit allemaal op het hoogste niveau! Meer info op www.joshouwen.nl.

Uiteraard kunnen we een kijkje nemen achter de schermen bij de Hengstenhouderij, maar het is ook de bedoeling dat we iets gaan leren. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er dressuur- en springclinics worden gegeven en er kan in groepjes worden deelgenomen aan het cursus longeren en/of toiletteren.

Voorlopig programma:
10.30 uur : Ontvangst en uitleg programma
11.00-13.00 uur : Dressuurclinics en Longeren/Toiletteren
13.15 uur : Lunch
14.30-16.30 uur : Springclinics en Longeren/Toiletteren
16.45 uur : Gezamenlijke afsluiting

Je kunt je hiervoor opgeven maar wij willen hierbij aangeven dat je voor de springclinic wel enige ervaring moet hebben. ’s Morgens worden de dressuurruiters uitgedaagd in een les van Trudy Houwen en krijgen de springruiters de instructie in longeren/toiletteren. Na de lunch draaien we het programma om. Hierdoor zijn we een klein dagdeel samen bezig met de paardensport. Voor ouders en/of begeleiders is dit programma natuurlijk ook erg leerzaam en zij zijn dan ook van harte uitgenodigd.

Ponyclub Prins Willem Alexander en Rijvereniging St. Clemens investeert graag in haar leden. Deze clinics worden dan ook geheel gratis aangeboden. Mocht je niet over vervoer beschikken laat het dan even weten. Het definitieve programma volgt zodra we weten hoeveel ruiters er zich hebben opgegeven. Als er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen door een mail te sturen aan ponyclubpwa@hotmail.com.

Wij hopen dat we jullie enthousiast hebben gemaakt en dat we wederom met een groot aantal ruiters deze dag gaan beleven. 

 

 

 

Geeft je op vóór 20 december a.s. door een mail te sturen aan ponyclubpwa@hotmail.com